Age Bandstra

Age Bandstra (Drummer)

Het was het jaar 1987 dat ik dat ik mijn ogen open deed. Als kind altijd altijd al een “roeghouwer” geweest. Ik had intresse voor muziek en dan vooral voor het drummen, zoals in Travelin Band van CCR want zo ergen op slaan en rammen dat paste mij wel!

Op mijn 8ste ben ik op les gegaan, en na 2 diplomas was het tijd om er een tweede instrument erbij te nemen maar dat hoefde voor mij niet aangezien ik veel meer zin had om te “rocken!”. Bands als Metallica, Muse, Queen, Dream Theater Etc.. Deze zette ik op mn headphones en leerde ze mee te spelen.

In mn middelbare schooltijd was ik bewust actief in mijn kerkgemeenschap en dan vooral in het spelen in de muziekbands op de Zondagochtend. In die tijd heb ik bewust de keuze voor m’n geloof gemaakt en sindsdien ben ik een vaste factor in de Baptisten Gemeente Zuidwest Friesland.

Alleen de kerk was echter niet genoeg om aan mijn “rockgehalte” in de muziek te voldoen. Ik ben in de popworkshops terecht gekomen. Hier speelde ik pop, rock, punk en van alles en nog wat. Popworkshops onder leiding van niemand minder dan Snaar! Haha Ik had nooit gedacht dat we nog eens samen in een band zouden zitten Mario!

De voormalig drummer van DMF kende ik al langer en toen hij stopte en “down under” ging heeft hij mij gevraagd. Aangezien mijn rockgehalte al lange tijd laag was geweest leek dit mij wel wat!

Nu zijn/ben we/ik alweer enige tijd heerlijk aan het rocken!

« Terug naar overzicht